Pronssia Naantalin VG-62 05-joukkueelle

JÄÄKIEKKO. Naantalin Kuparivuoren jäähallissa koettiin lauantaina 30. maaliskuuta jännitysnäytelmä, kun VG-62 kohtasin Porin Ässien Flames-joukkueen jääkiekon vuonna 2005 syntyneiden Länsirannikon aluesarjan AAA-tason pronssiottelussa.

Ensimmäinen erä aloitettiin jäähyjen merkeissä, ja ajassa 8.33 VG sai tehtyä avausmaalin kahden pelaajan ylivoimalla, kun Ässiltä oli kaksi pelaajaa jäähyaitiossa. Toisen erän alussa Ässät teki tasoitusmaalin ajassa 18.32. Sitten väännettiinkin tasaisesti yli 20 minuuttia, kunnes VG-62 sai tehtyä voittomaalin ylivoimalla ajassa 38.43. Loppupeli oli jännittävää katseltavaa, kun Ässät teki kaikkensa tehdäkseen tasoitusmaalin, ja otti lopussa maalivahdinkin pois. VG-62 sai kuitenkin pidettyä porilaiset kurissa, ja voitti ottelun lopputuloksella 2-1.

Pronssimitalin saivat pujottaa kaulaansa maalivahdit Ville Arvo ja Niklas Virtanen, kenttäpelaajat Nella Berg, Eetu Heinonen, Adam Larsson, Eelis Löfgren, Oliver Munkki, Daniel Onnela, Vili Pulakka, Luukas Sahlstedt, Elmeri Siviranta, Oskari Tavio, Tuukka Tervo, Teemu Toivonen, Roope Uusikartano, Iivari Vainio ja Niko Virtanen, valmentajat Juha Pulli, Aki Uusikartano, Kimmo Hernelahti ja Miikka Vainio, huoltaja Pasi Virtanen sekä pelivastaava Hannele Kamila.