Paimion derbyssä ei nähty maaleja

Paimion paikallisderby keräsi yli 500 katsojaa.

JALKAPALLO. Tämän kauden ensimmäisessä Kolmosen Kuukauden ottelussa kohtasivat torstaina Paimion paikallistaistelussa Paimion Haka ja Peimari United. Paimion hienoon Urheilupuistoon saapuneet peräti 503 katsojaa näkivät tunnetta ja taistelua, mutta lopulta aika vähän maalitilanteita, eivätkä yhtään maalia. Kuuma paikallisottelu päättyi siis maalittomaan tasapeliin.

Turun Seutusanomat on tänä vuonna Kolmosen Kuukauden Otteluiden mediayhteistyökumppani. Ottelut näkyvätkin Turun Seutusanomien nettisivuilla suorina lähetyksinä. Yhteistyöhön kuuluu myös Turun Seutusanomien jokaisessa Kuukauden Ottelussa valitsema Ottelun Yritteliäin Pelaaja, joka Hakan ja Peimari Unitedin paikallisderbyssä oli Peimarin Eero Vornanen.

Ottelun avausjakso kulki pääasiassa Peimari Unitedin tahdissa. Pelaajien raju lataus paikallistaistoon näkyi ja erotuomari Jouni Hyytiä saikin puhutella molempien joukkueiden pelaajia säännöllisesti. Avausjakso oli suhteellisen rikkonaista peliä ja huoltoakin kentälle kaivattiin tämän tästä.

Kumpikaan joukkue ei pystynyt torstaina aivan parhaimpaansa hyökkäyspelissä ja toinen jakso sujui pitkälti samoissa merkeissä kuin ensimmäinen nelivitonenkin. Peli näyttäytyi katsomoon melko sekavana keskialueen taistelupallona, kun molemmat ryhmät puolustivat tarkasti ja aika alhaalla.

Vaarallisimman näköisen hässäkän PaiHa:n maalille Peimari sai aikaan pelin lisäajalla. Muuten hyvän ottelun pelannut Martti Vanhatalo pudotti Elmeri Laineen lähettämän kulmapotkun ja pallo jäi pyörimään kotijoukkueen maaliviivan tuntumaan. PaiHa-puolustus pääsi kuitenkin lopulta putsaamaan pallon pois, ja pian tämän jälkeen erotuomari päättikin ottelun tuloksen ollessa siis edelleen 0-0.