KokoNainen – hyvän olon päivä naisille

KokoNainen -päivässä on hyvän olon luennon lisäksi mahdollisuus tutustua Raisiossakin suosittuihin Gospel-lattareihin ja -kehonhuoltoon, joiden kehittäjä on Asta Lehtimäki (kuvassa etualalla).

TAPAHTUMAT. Kerran vuodessa järjestettävä, kaikenikäisille naisille tarkoitettu ja suosittu hyvinvointipäivä KokoNainen on kuulunut monen naisen kevätohjelmaan jo vuosien ajan.  Tapahtuma alkaa Raision seurakuntatalolla sunnuntaina 14.4. kello 12, jolloin voi seurata luentoa aiheesta ”Voinko sallia itselleni hyvää?”.

Puhujana on tanssiliiketerapeutti ja gospel-lattareidenkin kehittäjä Asta Lehtimäki, joka käsittelee naiseutta ja sen kasvu- ja kipukohtia armollisesti ja elämänmakuisesti.

Iltapäivän ohjelmassa on myös Astan kevyt tanssiliiketerapeuttinen tunti ja eri ohjaajien vetämiä Gospel-lattareita, kehonhuoltoa, venyttelyä ja rentoutusta mukaansatempaavan ja rentouttavan gospel-musiikin tahdissa sekä saunomismahdollisuus.

Naisten Gospel-lattarit on suosittu harrastus myös Raisiossa, jossa tunteja järjestetään Raision Pyryjen ja seurakunnan yhteistyönä. KokoNainen -päivän liikuntaosuuden aikana kaikilla on mahdollisuus tutustua tähän rentoon liikuntamuotoon, jossa keskeistä on musiikin ja liikkumisen ilo ilman suorituspaineita ja mottona ”Oma tyyli – paras tyyli. Oma tahti – paras tahti. Oma kroppa – paras kroppa”.

Tapahtumaan on vapaa pääsy eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mukaan voi tulla vaikka vain hetkeksi tai koko päiväksi.

KokoNainen päivä sunnuntaina 14.4. klo 12-17 Raision seurakuntatalolla.

Lisätietoja: raisionseurakunta.fi/toiminta/aikuisille/naisille