Koko perheen eräpäivä Piikkiön Linnavuorella

TAPAHTUMAT. Koko perheen Eräpäivää vietetään sunnuntaina 26. toukokuuta kello 10–15 Piikkiön Linnavuorella, kerhotalolla ja ampumaradalla.

Tapahtumalle on varattu Piikkiön Kehityksen Kerhotalo. Kerhotalolla ja Linnavuoren luontopolulla on erä- ja luontorastit perheille ja Piikkiön Ampumaradalla on jousiammuntarasti ja ilmakiväärillä ampumista.

Reitille voi lähteä joko Piikkiön Kehityksen kerhotalolta tai Piikkiön ampumaradalta. Turun Seudun riistanhoitoyhdistyksen riistatalon avoimia ovia vietetään kello 13–17. Lepakkotalonakin aiemmin tunnettu riistatalo on vanha rintamamiestalo Kaarinan keskustassa osoitteessa Paraistentie 15.

Ulkoiluun painottuvaan tapahtumaan tannattaa varustautua maastoon sopivin jalkinein ja säänmukaisin varustein.

Tapahtuma ei ole kokonaisuudessaan esteetön. Ampumaradalla voinee kuitenkin pärjätä liikkumisesteisetkin. Kehityksen kerhotalolla myös takkatupaan ja koira-ajeluun kohtalaiset pääsymahdollisuudet. Riistatalolla on melko esteetön kulku suoraan kellarikerroksessa sijaitsevaan simulaattorihuoneeseen. Oman kompassin voi ottaa mukaan suunnistustehtävää varten.

Eräpäivän järjestäjinä toimivat Kaarinan luonnonsuojeluyhdistys, Kaarinan kaupungin ympäristötoimi, Kaarinan kulkijat, Kuusiston Killi, Maakaston erästäjät, Metsästäjäliitto, MLL Kaarina, Peimarin koirat ry, Piikkiön Erämiehet, Piikkiön Kehitys, Rasti-Piikkiö ja VarsiNaiset EräLadyt.

TSS