Kauppakeskus Myllyssä järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa

TAPAHTUMAT. Visit Naantali ja Hellman huutokaupat järjestävät hyväntekeväisyyshuutokaupan Kauppakeskus Myllyssä lankalauantaina 20. huhtikuuta Samassa yhteydessä Team Rynkeby – God Morgon Turku esittelee hyväntekeväisyysjärjestön toimintaa ja menopelejään matkalle kohti Pariisia.

Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto menee lyhentämättömänä Sylva ry:lle. Sylva ry tukee syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria ja heidän perheitään.

Tuotteita ja palveluja huudetaan kello 11.30 ja 14.30. Meklarina toimii Janne Porkka.

Tapahtumassa on lisäksi Rokki-Kokin lastenkonsertti, Marlin Onnenpyörä, Reebok Crossfit Turun lasten temppurata ja hahmoja, joita voi tulla halimaan. Kaikki tapahtumassa mukana olevat tukevat hyvää asiaa ja tulevat veloituksetta mukaan.

Paikalla on myös hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkueen Team Rynkeby – God Morgon Turku tiimin edustajia polkemassa omia menopelejään ja esittelevät mielellään hyväntekeväisyysorganisaation toimintaa.