Turun Seutusanomat vaalihuumassa mukana

Aluevaalien ennakkoäänestysinto laski viikonloppuna.

VAALIT. Vaaleihin on aikaa enää vajaa kuukausi, ja ehdokkaat kampanjoivat vahvasti ympäri Varsinais-Suomea. Lehtiperheemme kolme maksutonta paikallislehteä Turun Seutusanomat Länsi, Turun Seutusanomat Itä ja Seutusanomat Vakka ovat mukana nostamassa vaaliteemoja esille.

Aloitamme vaaleihin valmistautumisen 21. maaliskuuta julkaistavassa numerossa muun muassa ehdokaslistoista, vaaliteemoista ja ulkomainonnasta kertovilla jutuilla. Vaalit ovat näyttävästi esillä lehtiemme sivuilla myös tulevina viikkoina.

Vaalit-sivusto verkossa

Lisäksi maksuttomilla verkkosivuillamme julkaisemme laajasti vaalijuttujamme, mutta myös lisäksi ehdokkaiden mielipidekirjoituksia. Verkkolehtiemme etusivulta kun klikkaa yläpalkin ”Vaalit” -kohtaa, niin ruutuun avautuu paljon vaaleihin liittyvää luettavaa ja tosiaan lukuisia ehdokkaiden mielipidekirjoituksia.

Julkaisemme mielipidekirjoituksia sitä mukaa kun niitä saamme.Kirjoituksia voi lähettää osoitteeseen toimitus@turunseutusanomat.fi. Kirjoitukseen allekirjoitukseen kirjoittajan nimi, puolue ja maininta ”eduskuntavaaliehdokas”

Vaalitentissä mukana

Turun Seutusanomat on mukana myös tulevana lauantaina Maskussa pidettävässä vaalitentissä. Tentin järjestävät yhteistyössä Maskun valtuustoryhmät ja Turun Seutusanomat. Päätoimittaja Marko Vuosjoki toimii tentin puheenjohtajana.

Vaalitentti on nähtävissä suorana lähetyksenä eli striimauksena Turun Seutusanomien nettisivuilta. Tentti pidetään Maskussa Hemmingin koululla lauantaina 23. maaliskuuta kello 12–14.