Raision Loimun kesäloma alkoi turhan aikaisin

Raision Loimun tämän kauden pelit päättyivät puolivälierätappioon Ettalle. Kuva: Tuomas Pelto

LENTOPALLO. Loimu oli selkä seinää vasten neljännessä puolivälieräottelussa Ettaa vastaan. Ottelun avauserä antoi lupauksia ratkaisun siirtymisestä viidenteen otteluun Ouluun, mutta lopulta ottelusarjaan hienoisena ennakkosuosikkina lähtenyt Etta veti pidemmän korren neljännessäkin ottelussa luvuin 1-3 (25-18, 19-25, 17-25, 14-25). Etta jatkaa näin ollen välieriin, kun taas Loimu suuntaa kesälaitumien kautta valmistautumaan jo seuraavan kauden alkuun.

Ottelun avauserä oli Loimun hallintaa. Kotijoukkueen pelin perustana toimi edellisiltaan verrattuna selvästi parempi vastaanotto. Loimun ote piti loppuun asti Ossi Rumpusen hyökätessä erän viimeisen pisteen.

Ottelun edetessä Loimun vastaanotto alkoi herpaantua ja Etta napsi etumatkaa pisteen ja erän kerrallaan. Ettan torjunta- ja puolustuspelaaminen oli jälleen piirun jos toisenkin Loimua edellä, eikä Ettan kenttään tuntunut välillä jäävän mikään. Kaudelle kuvaavasti kaikki Loimun pelaajat pääsivät näyttämään kyntensä myös kauden viimeiseksi jääneessä ottelussa.

Etta ansaitsi sarjan voiton. Tämän päivän pelissä en voi syyttää pelaajiani. He antoivat kaikkensa ja yrittivät loppuun asti. Minusta hävisimme tämän sarjan Oulun toisessa ottelussa. He olivat silloin epävarmoja, mutta nousivat voittoon ja saivat paljon positiivista energiaa. Meillä oli läpi kauden loukkaantumisia ja siirtoja ja se kaatoi meidät lopulta, kommentoi Loimun Christophe Achten vähän kauden päättymisen jälkeen.

Loimun yleispelaajat Ossi Rumpunen ja Viktor Lindberg tekivät 14 pistettä mieheen ja hakkuri Bomba Marquez 12.

– Näissä kahdessa kotipelissä olisi pitänyt pystyä paremmin rikkomaan Ettan vastaanotto. Ettalta löytyi enemmän laitureita paikkaamaan toisiaan ja jokaisella oli vuorollaan hyvä peli, päätti Loimun kapteeni Ossi Rumpunen.