Miehet iltavapaalla

Pertti Salminen, Ilkka Saarinen, Joel Hallikainen, Ilkka Savolainen ja Seppo Niemelänen käyvät miesten keskusteluja Raision seurakunnan miesten illassa. Hallikainen on mukana taas 13.3. pidettävässä illassa.

TAPAHTUMAT. Miehille tarjoillaan taas musiikkia, puheenaiheita ja rentoa olemista mukavassa miesporukassa iltapalan kera keskiviikkona 13.3. kello 18 Raision seurakuntatalossa.

Iltavapaata vietetään muutaman kerran vuodessa Raision seurakuntatalolla. Mukana illanviettoja isännöimässä on muiden muassa Joel Hallikainen kitaroineen ja puhujavieraana tällä kertaa on Rauno Saari, joka pohtii miehen elämää teemalla ”Mies ja velvollisuuksien tuomat paineet”.  Saarella on takanaan yli 40 vuoden palvelus monissa julkisissa viroissa mm. Länsi-Suomen maaherrana, Lounais-Suomen aluehallintoviraston ylijohtajana ja Raision kaupunginjohtajana sekä toimintaa monissa luottamustehtävissä.

Miesten iltavapaat ovat osa Raision seurakunnan uudistunutta miestentoimintaa, johon osallistuu kasvava joukko eri-ikäisiä miehiä Raisiosta ja ympäristökunnista.  Iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa seurakuntalaisista koostuva miesporukka, joka haluaa olla rakentamassa sellaista toimintaa, johon heidän itsensä ja muidenkin miesten olisi helppoa ja kiinnostavaa osallistua.

Mukana illoissa on jo kymmeniä miehiä, jotka viihtyvät rennossa ilmapiirissä musiikkia ja tarinointia kuunnellen. Myös vapaalle keskustelulle jää aikaa, kun ilta jatkuu yhteisen iltapalan äärellä. Illat on tarkoitettu kaikenikäisille miehille, myös etsijöille ja epäilijöille, vakaumuksesta riippumatta.

Kaikki miehet ovat lämpimästi tervetulleita viettämään Miesten iltavapaata ja osallistumaan muuhunkin seurakunnan toimintaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja myös iltapalatarjoilu on maksuton.

Miestenilta keskiviikkona 13.3. klo 18 Raision seurakuntatalossa