Ystävänpäivä on yhteisöllisyyden juhlaa seurakunnissa

TAPAHTUMAT. Ystävänpäivää vietetään Turun ja Kaarinan seurakunnissa yhdessä ollen ja muita auttaen. Kaarinan kirkolla päivää juhlistetaan Laulavalla lounaalla torstaina 14. helmikuuta kello 13. Piikkiön veteraanikuoro esiintyy muusikko Miika Hjorthin johdolla. Aterialla on tarjolla jauhelihakeittoa ja laskiaispullia. Kymmenen euron hintaisten pääsylippujen tulot tilitetään Yhteisvastuukeräykselle.

Mikaelinseurakuntakodilla juhlitaan ystävänpäivää iltaan saakka. Kello 14 alkavassa tempauksessa on tarjolla kuumaa keittoa soppatykistä, ruokakasseja ja ilmaisia palvelupisteitä, joissa voi kokeilla vaikkapa iranilaista tanssia tai hoidattaa kätensä. Iltapäivän aikana lauletaan lauluja rakkaudesta ja ystävyydestä Silvia Kosken ja kuoron kanssa. Ystäväkahvila avautuu kello 17 nuorisotyön hyväksi. Tilaisuus huipentuu iltakuudelta gaalailtaan, jossa viihdytään Tuttu juttu -show´n, Jipun sekä Heikki ja Kirsti Salmelan seurassa. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Ystävänpäivän jatkoja pääsee viettämään lauantaina 16. helmikuuta kello 12 Suikkilan seurakuntakodille, jossa on tarjolla ystävänpäivän brunssi viiden euron hintaan. Brunssin voi maksaa vain käteisellä, varaa mukaan tasaraha. Jotta tarjoiluita osattaisiin varata oikea määrä, brunssille tulee ilmoittautua 13.2. mennessä numeroon 040 3417 392.