Liekit-musikaali Piikkiössä ja Liedossa toukokuussa

MUSIKAALI. Musiikkikoulu Ilonen ja Piikkiön seurakunta toteuttavat Liekit-musikaalin keväällä. Musikaali esitetään Piikkiössä 25. toukokuuta ja Liedossa 26. toukokuuta. Musikaali on osa Piikkiö Päivien ohjelmaa.

Mukaan voi hakea näyttelemään ja laulamaan. Myös musikaalikuoroon etsitään vielä laulajia. Toteuttajina on pääasiassa lapsia ja nuoria. Ilmoittautumisia 15. maaliskuuta pidettävään tutustumiskertaan ja haastattelutilaisuuteen ottaa vastaan tiina@musiikkikouluilonen.fi.

Musikaali on Pekka Simojoen säveltämä ja Anna-Mari Kaskisen käsikirjoittama teos, joka päivitetään tähän aikaan sopivaksi. Uusista musiikkisovituksista vastaa Akusti Turtonen. Liekit-musikaali valmistui vuonna 1984. Se oli Suomen ensimmäinen hengellinen musikaali ja aikoinaan radikaali tapaus, joka antoi suuntaa Suomi-gospelille.

Liekit kertoo lähetyskutsun saavasta nuoresta opiskelijasta Riikka Sillanpäästä, jota näyttelee monille piikkiöläisille ja lietolaisille tuttu Anni Niemelä, joka viimeistelee parhaillaan lauluopintojaan Berliinissä. Musikaalin tuottaa Musiikkikoulu Ilonen ja musiikin ohjauksesta vastaa Tiina Ilonen. Musikaalin ohjaa Kati Urho.