YRITYSUUTISET. Turun Seutusanomien lehtiperheen Turun Seutusanomat itä -lehden jakelualue laajenee vuodenvaihteessa. Uutena jakelualueena lehti alkaa ilmestyä myös Turun postinumeroalueella 20740, eli Koivulassa, Peltolassa, Haritussa, Katariinanlaaksossa ja Ilpoisissa.

Jakelumäärä kasvaa uuden postinumeroalueen myötä 4 200 kappaletta. Jatkossa Turun Seutusanomat itä -lehden kotitalousjakelu tavoittaa suurimmillaan noin 58 000 kotitaloutta, ja palvelee sitä kautta entistä paremmin myös alueen ilmoittajia. Turun Seutusanomat itä on alueensa tavoittavin printtimedia.

Seutusanomien lehtiperheen lehdet ovat ainoita sanomalehtiä Varsinais-Suomessa, jotka ovat edelleen Postin päiväjakelussa. Lehdet jaetaan Postin Premium-erillisjakelussa kaikkiin kotitalouksiin. Itä-lehden lisäksi lehtiperheeseen kuuluvat Turun Seutusanomat länsi ja Seutusanomat vakka. Seutusanomien lehtiperheen jakelulevikki on jatkossa suurimmillaan jo yli 120 000 kappaletta.

Myös Seutusanomien verkkosivuilla www.turunseutusanomat.fi kävijämäärät ovat kasvaneet rajusti.

Sivuillamme käy jo suurimmillaan yli 50 000 eri kävijää kuukaudessa. Ilman maksumuuria olevat näköislehtemme ja päivittäiset uutiset kiinnostavat paljon alueen ihmisiä. Nettilehdessä uutisia julkaistaan enemmän ja tiheämmällä aikavälillä kuin printissä. Kannustammekin lukijoita lähettämään toimitukseemme entistä enemmän juttuvinkkejä, Seutusanomia julkaisevan ML-Mediat Oy:n toimitusjohtaja Mika Leinonen kommentoi.

ML-Mediat Oy on pieni naantalilainen perheyritys, joka julkaisee kolmea seutukunnallista paikallislehteä: Turun Seutusanomat itä, Turun Seutusanomat länsi ja Seutusanomat vakka. Seutusanomien lehtiperhe on kasvanut Varsinais-Suomen suurimmaksi lehtiperheeksi. Yritys työllistää 10 henkeä.

Janica Vilen