Nousiaisiin Suomen nuorin kunnanjohtaja

Nousiainen tekee uutta nousuaan vuoden vaihteesta lähtien uudistuneen virkamieskoneiston voimin. Kunnanviraston kokoonpanoon saatiin viimeinenkin palanen kuntoon, kun kunnanjohtajaksi valittiin 26-vuotias hallintotieteiden maisteri Teemu Heinonen.

Heinonen nousi kunnanjohtajaksi ensisijaisen valinnan Anitta Hietaniemen kieltäydyttyä virasta. Suomen nuorimmaksi kunnanjohtajaksi nouseva Heinonen lähtee virkaansa täynnä tarmoa.

Työ tulee varmasti olemaan haastavaa, mutta toivon ja uskon, että pystymme uudistuneen johtavan virkamieshallinnon kautta rakentamaan Nousiaisten tulevaisuutta puhtaalta pöydältä, pohtii Heinonen.

Nousiaisten kunnan johto saadaan näin varsinaiseen kokoonpanoonsa. Teknisenä johtajana on syksyllä aloittanut talonrakennuksen rakennusinsinööri (amk) Jarmo Rauvola. Loppiaisen jälkeen uutena sivistysjohtajana aloittaa kasvatustieteiden maisteri Pasi Isokangas ja uutena rakennustarkastajana rakennusinsinööri Pertti Grönholm. Lisäksi hallintojohtajana on lokakuussa aloittanut yhteiskuntatieteiden maisteri Riikka Liljeroos, joka aloittaa viran vakituisena hoitajana 1.1.2019.