Paimion Hakan Vuoden tekijä 2018 on Riikka Salminen

PAIMIO. Suomen jääkiekkoliitto on palkinnut Riikka Salmisen Paimion Hakan Vuoden tekijä palkinnolla lauantaina 9. marraskuuta Helsingissä järjestetyssä tilaisuudessa.

Jääkiekkoliitto perustelujen mukaan Riikka on Paimion Leijonakiekkokoulun äiti-Leijona, joka on järjestänyt lapsille kiekkokoulua Paimiossa jo useamman vuoden ajan. Riikka hoitaa koulun mainonnan, pelaajien ilmoittautumiset sekä kaiken muun paperityön. Vaihtoaitiossa Riikka huolehtii jokaisesta lapsesta kuin omistaan. Hakan kiekkokoulu onkin yksi parhaiten toimivista kiekkokouluista Länsirannikon alueella.

Salminen on liiton mukaan myös aina valmis auttamaan seuran asioissa, oli sitten kyseessä edustuksen toimitsijarinki tai muu seuratoiminta. Hän on myös viimeaikoina kantanut suuren vastuun jaoston rahastonhoitajana. Riikan positiivisuus ja iloisuus saa myös muut toimijat, vanhemmat ja kiekkokoululaiset hyvälle mielelle sunnuntaiaamuisin kiekkokoulun tapahtumissa.

Aikaisemmat Paimion Hakan Vuoden tekijöinä palkitut ovat: 2005 Jouko Ranki, 2006 Jari Antonen, 2007 Risto Korhonen, 2008 Erkki Falck, 2009 Tuomo Mäkelä, 2012 Ali Berrebbah, 2015 Tapio Hörkkö, 2016 Toni Salminen, 2017 Marko Alava ja 2018 Riikka Salminen.