Vaalitreffit torstaina Myllyssä

Raision seurakunnan toimipiste kauppakeskus Myllyssä vihittiin käyttöön maaliskuussa. Arkistokuvassa avajaiskahveja ottamassa nykyiset kirkkovaltuutetut Anita Ruusuranta ja Risto Nikkonen. Kumpikin on ehdolla myös näissä vaaleissa.

RAISIO. Raision seurakunnan Myllyn toimipisteessä järjestetään vaalitreffit torstaina 1. marraskuuta kello 16–20. Tilaisuudessa ehdokkailla ja äänestäjillä on mahdollisuus tavata toisiaan vapaamuotoisissa merkeissä. Illan aikana on kahvitarjoilu ja sisään voi pistäytyä tutustumaan niin Raision seurakunnan ehdokkaisiin kuin toimitilaankin.

Raision seurakunnassa on ehdokkaita 51, joista kirkkovaltuustoon valitaan marraskuun vaaleissa 27 jäsentä.

Raision seurakunnan toimitila kauppakeskus Myllyssä toimii myös ennakkoäänestyspaikkana perjantaina 9. ja lauantaina 10. marraskuuta. Varsinaisena vaalipäivänä 18. marraskuuta äänestyspaikkana toimii seurakuntatalo kello 11–20. Seurakuntatalolla pääsee äänestämään myös kaikkina ennakkoäänestyspäivinä 6.–10. marraskuuta kello 9–18.