Seutusanomat tuottaa Paimion Leijonienluolan livelähetyksen

PAIMIO. Paimion Leijonienluola järjestetään toistamiseen marraskuun 22. päivä Paimion kaupungintalolla. Leijonienluola tullaan lähettämään livenä, ja livelähetys tulee olemaan Turun Seutusanomien käsialaa.

Kaupungin visiona on tarjota yrityksille ja pääomasijoittajille ilmainen tapaamispaikka ilman sirkushuveja. Erona televisiossa nähtyyn viihdeohjelmaan on marssijärjestys. Paimiossa sijoittajat esittelevät toimintaansa yrittäjille, ja itse yritysideat esitellään tilaisuuden jälkimmäisen puoliskon aikana kasvokkain.

Rahoitusta yritysidealleen hakevat voivat ilmoittautua tilaisuuteen kaupungin ylläpitämän www.lupavalitapaimio.fi -sivun kautta.

Vuonna 2017 tilaisuuteen osallistui paikan päällä 44 yritystä. Mukana olleet sijoittavat olivat pääsäntöisesti partner-tasoisia, ja hiljaiset sijoittajat mukaan luettuina heidän käyttövarallisuutensa oli lähes 2 miljardia euroa. Kohdeyhtiöiden kautta heidän hallinnassaan on jopa paljon suurempia kokonaisuuksia.

Turun Seutusanomien tuottama striimi on katsottavissa Lupa valita Paimio -sivuston kautta 22. marraskuuta kello 10.30 alkaen.

Mikko Seppälä