Liedon seurakunta kaartaa vaaliautolla kentälle

LIETO. Liedon seurakunnassa on liikenteessä 6.–9. marraskuuta Vaaliauto, jossa voi äänestää ja vaihtaa ajatuksia Liedon seurakunnassa ajankohtaisista ja tulevien vuosien lietolaispäättäjien kohtaamista konkreettisista hankkeista kuten esimerkiksi Liedon kirkon remontista. Ajatuksia jakamassa ja lietolaisten mietteitä kuulemassa on vaaliautolla kirkkoherra Risto Leppänen.

Ennakkoäänestysviikolla on paljon tapahtumia, joista esimerkikkinä toimii Perheiden toimintailta, joka kokoaa perheet Liedon seurakuntatalolle tiistaina 6.11. kello 18–19.30.

Kirkkoareenaillat Liedon kirkossa saavat jatkoa torstaina torstaina 8.11. kello 18. Vieraana ja kirkkoherra Risto Leppäsen haastateltavana on tällöin kirjailija Pauliina Rauhala. Keskustelua käydään Rauhalan Synninkantajat-romaaniin perustuen puhuen muun muassa hengellisestä vallankäytöstä, ehdottomasta totuudesta, kyseenalaistamisen vaikeudesta sekä sukupolvelta toiselle siirtyvistä taakoista. Synninkantajat-ilta tarjoaa lisäksi konserttielämyksen. Kirkkoareenalla esiintyy baritoni Aarne Pelkonen, monipuolinen ooppera- ja konserttilaulaja.

Viikon huipentavat perjantaina 9.11. kello 18–19 Littoisten Työväentalolla järjestettävät Nenäpäivän etkot.

TSS