Ja taas pääsee ämpärijahtiin – Länsikeskuksen uudistettu Tokmanni avataan huomenna

LÄNSI-TURKU. Länsikeskuksen Tokmanni avaa ovensa huomenna 4. lokakuuta kello 8 laajennettuna ja uudistuneena. Avajaispäivänä on luvassa tuttuun tapaan avajaistarjouksia ja tuotelahjoja sisältäviä yllätysämpäreitä tuhannelle ensimmäiselle asiakkaalle.

Uudistetussa myymälässään Tokmanni tarjoaa aiempaa enemmän esimerkiksi sisustamiseen, pukeutumiseen, siivoukseen, nikkarointiin sekä kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Myynnissä on monipuolinen valikoima myös esimerkiksi kuivaelintarvikkeita sekä vapaa-ajan ja kodintekniikan tuotteita. Lisäksi myymälän yhteydessä palvelee piha- ja puutarhatuotteita myyvä puutarhamyymälä. Myymälässä on myös Veikkauksen peli- ja Tokmannin verkkokaupan noutopisteet.

Laajennuksen myötä myymälän myyntipinta-ala kasvaa olennaisesti, noin 2 615 neliömetristä noin 4 150 neliömetriin eli noin 1 500 neliömetriä. Muun muassa kasvaneen liiketilan ansiosta Länsikeskuksessa on uudistettu esimerkiksi kulkureittejä ja tuotteiden sijoittelua sekä opasteita.

– Uudistusten myötä voimme palvella asiakkaitamme monin tavoin aiempaa paremmin. Saman katon alta löytyy jatkossa huomattavasti enemmän ostettavaa. Lisäksi esimerkiksi hyllyjärjestykseen tehtyjen uudistusten avulla myymälässä liikkuminen sujuu nyt entistäkin helpommin, Tokmannin myyntijohtaja Mathias Kivikoski kertoo.