Fortum tarjoaa Ruisrockin kävijöille sähköautolla kyydin, joka maksetaan laulamalla

TURKU. Fortum Singalong Shuttlen sähköautot kuljettavat festivaalivieraita Aurajoen rannasta Ruisrockin festaribussiasemalle 6.–8.7. klo 12–17 välisenä aikana. Kyseessä on maailman ensimmäinen kyytipalvelu, jota ei makseta rahalla vaan laulamalla. 

– Ympäristöarvot ovat Ruisrockille tärkeitä, ja haluamme kannustaa ihmisiä esimerkiksi kimppakyyteihin. Tällainen kyytipalvelu on varmasti hauskin tapa päästä festivaalialueen tuntumaan ja virittäytyä fiilikseen jo matkalla, iloitsee Ruisrockin kumppanuuspäällikkö Annakaisa Anttila.

Kyytipalvelun kehittäjä ja Ruisrockin virallinen yhteistyökumppani Fortum on tunnettu työstään puhtaan energian parissa. Fortum Charge & Drive sähköautojen latausverkosto on Pohjoismaiden laajin yli 2 000 laturillaan.

Hiljaiset sähköautot mahdollistavat laulamisesta nauttimisen ilman taustamelua.

– Haluamme muistuttaa ihmisiä sähköautoilun mukavuudesta ja helppoudesta. Parasta tietysti on, ettei se saastuta ympäristöä, kertoo Fortumin Brand Manager Jussi Mälkiä.