Akseli Kiinteistöpalvelut osti Kiinteistöhuolto A Vilenin

ITÄ-TURKU. Akseli Kiinteistöpalvelut Oy on ostanut Kiinteistöhuolto A Vilen Oy:n koko osakekannan 6. kesäkuuta. Kiinteistöhuolto A Vilen siirtyy Akseli Kiinteistöpalveluiden tytäryhtiöksi ja sen nykyiset työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa.

Akseli Kiinteistöpalvelut on kiinteistöalan monitoimiyritys, jonka liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 80 henkilöä. Konserniin kuuluu entuudestaan myös 25 henkilöä työllistävä isännöinnin tytäryritys. Kiinteistöhuolto A Vilenin liikevaihto on noin 0,5 miljoonaa euroa ja se työllistää kahdeksan henkilöä. Yritys tarjoaa kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluita.

Uusi tytäryhtiö laajentaa Akseli Kiinteistöpalveluiden toimintaa Itä-Turusta lähialueille Kaarinan suuntaan.

– Laajentuminen vahvistaa läsnäoloamme meille entuudestaan tutuilla alueilla, mikä edesauttaa laadukkaiden ja monipuolisten palveluiden tarjoamista asiakkaillemme myös tulevaisuudessa. Jaamme Kiinteistöhuolto A Vilenin kanssa yhteiset arvot asiakaskeskeisyydestä ja työntekijöistä huolehtimisesta, mikä loi yrityskaupalle hyvät edellytykset, kommentoi Akseli Kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja Teemu Halenius.

Kiinteistöhuolto A Vilenin perustaja ja omistaja Ari Vilén jää eläkkeelle tänä vuonna ja yrityskauppa jatkaa hänen perustamaansa yritystoimintaa.

– Halusin löytää yritykselleni jatkajan, jonka tiesin pitävän hyvää huolta niin asiakkaista kuin henkilökunnastakin, Ari Vilén kommentoi yrityskauppaa.

Kiinteistöhuolto A Vilenin asiakkaiden palvelut jatkuvat ennallaan ja tutut kiinteistönhoitajat ja siivoojat palvelevat heitä jatkossakin. Kaupan välittäjänä toimi Suomen Yritysmyynti Oy.