Onnea alueemme ylioppilaat!

Kaarinan lukio

Aaltonen Aliisa, Ahokas Eetu, Ahosmäki Asta, Ahtiala Markus, Alander Iida, Alho Elina, Erwe Elias, Grönroos Oskari, Gusani Ermina, Harittu Tuomas, Hedman Joon, Heinonen Maija, Hienovirta Oskari, Hiltula Ella, Hirvonen Anna-Kreetta, Honkanen Nea, Hyvärinen Matias, Hännikäinen Miko, Isomoisio Juho, Joutsia Åsa, Juntunen Julia, Järvi Santeri, Järvinen Katariina, Kahilainen Ella, Kanerva Saku, Kangasniemi Liisi-Lotte, Kantoluoto Kiia, Karttunen Oona, Karvanen Suvi, Kaskinen Topias, Knuuttila Ella , Koskivaara Miikka, Kozaragic Ena, Kujala Aleksi, Kulmala Laura, Kurki Mari, Kurtti Ida, Laakkonen Milla, Laaksonen Camilla, Laaksonen Lauri, Laiho Stella, Laitinen Jaakko, Laitinen Veronica, Lassila Laura, Lehto Maria, Lehtonen Lassi, Leppänen Riina-Emilia, Lindholm Roosa, Linnala Julius, Linnansuu Jenna, Lundenberg Charlotte, Metsälampi Jamal, Myllylä Anne, Mäkelä Eemeli, Mäki Sebastian, Niemelä Joonas, Niemi Petra, Nikula Miska, Nurmi Jenna, Ojala Noora, Petterson Mirco, Pietilä Milena, Pohjolainen Kristian, Ratia Valtteri, Reinikainen Ella, Reinikainen Milla, Riikola Emilia, Roiha Anni, Ruokonen Susanna Kristiina, Sainio Aleksi, Salkoranta Noora, Salminen Lauri, Salminen Milla, Sarkkinen Miro, Saurén Lempi, Sihvola Thomas, Siikalampi Marianne, Silvander Milla, Sjöroos Veera, Suojanen Santeri, Suominen Aleksi, Suominen Anni, Susila Nicklas, Uotila Alvar, Toivanen Tiia, Vasama Henna-Mari, Vasama Nea, Viman Markus, Virta Emma, Virtanen Joona, Virtanen Olli, Virtanen Riina, Vuori Severi, Vähä-Tahlo Lia, Väisänen Silja, Välitalo Milla, Yilmaz Jasmin, Yli-Hollo Tuomas, Yli-Urpo Tapio

Kaarinan lukion aikuislinja

Baryaji Soma, Koivula Elina, Päiviö Eetu, Rantanen Hannele, Soini Oona

Liedon lukio

Aaltonen Tapio, Ahkera Lauri, Alanko Sade, Alikirri Jenna, Alikirri Roosa, Arkko Miro, Ayoub Omar Araz, Böckerman Roosa, Dalén Arttu, Elo Leevi, Eskola Emily, Eskola Veeti, Gadid Amaar, Hajrullahi Iliriana, Hieta Sofia, Hirvinen Alina, Hopeala Hennariina, Horna Rosa-Maaria, Huseen Abdiraqiib, Jakonen Miia, Jarkko Kalle, Jauhiainen Roni, Javanainen Jonatan, Jokioinen Matias (kaksoistutkinto), Jussila Maria, Kalliala Tony, Kanervamäki Jenna, Kinnunen Toni, Kivelä Roope, Kiviharju Kaisa, Kivimäki Janne, Kostanica Albnora, Kouvonen Sarita, Kovalainen Robin, Kujala Markus, Kukkanen Elias, Kukkanen Olga, Kurkisuo Susanna, Kuusisto Lauri, Lahtinen Mari-Ella, Laine Linda, Lassander Matias, Laukkanen Laura, Launto Topias, Leino Mira, Leino Siiri, Leinonen Valtteri, Lindqvist Joel, Luotonen Emmi, Luotonen Jesse, Marjomaa Anni, Mustonen Melinda, Mäkelä Eveliina, Mäkilä Erica, Niemelä Henrik (kaksoistutkinto), Niiranen Eerika, Nissinen Juho, Nordman Niklas, Nummelin Aleksi, Nurmi Jani, Nurminen Samuli, Parjanen Linnea, Pulli Roope, Puranen Tuomas, Pursiainen Lotta (kaksoistutkinto), Raiko Akseli, Rashidi Dilan, Riikonen Elsa, Saarinen Veikka, Sainio Väinö (kaksoistutkinto), Salmela Otto, Salminen Eveliina, Salo Oona, Silvennoinen Tiia, Sirkiä Jonna, Smolander Lauri, Soini Niko, Stenman Bria, Suoninen Topias, Tamminen Oona, Tamminen Sami, Tapio Tinja, Tiuttu Katriina, Toivola Heikki (kaksoistutkinto), Tuominen Emil, Ullakonoja Teea, Vahtera Anniina, Veijula Juhani, Vidqvist Riku, Ylimäki Disa

Naantalin lukio

Aaltonen Alisa, Aanila Santeri, Anttila Veeti, Arvonen Adele, Arvonen Fanny, Avanto Wilma, Borgelin Thomas, Elo Santtu, Haloila Hilja, Hartikainen Helene, Heikkilä Aaro, Helminen Jere, Hikipää Nuutti, Hirvi Kaisa, Honka Oskari, Huuhka Sanna, Hänninen Ville, Iso-Kouvola Viivi, Jalonen Meeri, Jokinen Frans, Jokinen Kasper, Junttila Karoliina, Järvi Akseli, Kalevo Katja, Karlsson Anette, Kavaja Artturi, Kekki Roosa, Koivunen Alisa, Koskinen Essi, Koskipuro Anna, Laakso Samuli, Laaksonen Susanna, Laamanen Jenna-Lotta, Lagerström Joonatan, Lahtinen Essi, Lahtinen Reetta, Lehmuskoski Oskar, Lehmuskoski Roni, Lehti Elmo, Lehtimaa Iiris, Lehtosalo Eero, Leino Eetu, Lilja Jasmin, Lohikoski Anton, Lohilahti Mikael, Luntamo Nea, Luoto Mikko, Lähteenmäki Emma, Manner Alexa, McCormick Jonathan, Miettinen Eerik, Mäki Inka, Mäkilä Elmiina, Niinimaa Matias, Nikkanen Pyry, Nummela Eveliina, Nummenperä Niklas, Nyblom Emil, Nylund Pauliina, Paappa Riina, Parkkinen Julia, Pausio Jami, Peijonen Petteri, Pirhonen Miko, Radin Viktoria, Rahikainen Alpertti, Rannisto Roope, Rantala Katariina, Raula Margareeta, Reivolahti Henri, Ritola Roope, Rouvali Rebekka, Saari Olivia, Saarinen Aino, Saarinen Heidi, Samuelsson Mandi, Sarkki Etti, Seppälä Nette, Setälä Akseli, Soinio Keijo, Suomi Anni, Suurkaulio Anna, Taiminen Mikko, Tammi Sanni, Tamminen Meri, Tanila Elna-Veera, Tiittanen Eevi, Toikkanen Antton, Uusitalo Topias, Vahlroos Topias, Valtonen Julia, Vuorinen Aada, Vähäsalo Julia, Väänänen Edvin, Väätänen Viivi

Nousiaisten lukio

Ahola Henna, Alho Karoliina, Annevirta Jusa, Elonen Tiia, Fahllund Ida, Giantzaklidis Alexandros, Haapala Lassi, Heikkilä Laura, Hellevaara Ville, Hietaharju Venla, Hilpinen Hanna-Kaisa, Hummelin Maria, Härmälä Hermanni, Immonen Lassi, Juslin Hanna, Jämsén Jenny, Järvi Juuso, Kairinen Aino, Kairinen Ilona, Karlsson Veera, Kauppinen Timi, Koivisto Jonna, Korppinen Alisa, Kuortti Juuso, Kähkönen Julius, Laaksonen Jere, Lahtivuori Ronja, Lappalainen Inna, Lehtimäki Jonna, Lehtonen Joona, Lehtonen Timi, Leinonen Elmeri, Lindström Melina, Mantila Heikki, Mäkelä Paavo, Mömmö Meri, Niemelä Anniina, Niitynpää Roni, Nissilä Teemu, Nurmi Elene, Oinonen Eelis, Ojala Onni, Paju Annika, Paukku Anni, Pentikäinen Jaakko, Pere Eeva, Porema Aleksi, Puola Samuli, Pöllänen Jesse, Rasimus Katariina, Reiman Vili, Ronkanen Ida, Runkokari Annika, Salminen Topias, Seppälä Marja, Seppänen Roope, Sillanpää Santeri, Sirkiä Alisa, Sjöroos Maiju, Suojanen Sissi, Säteri Lassi, Taavitsainen Sofia, Taimi Ida-Jolanda, Toivonen Salla, Turpeinen Eevi, Uotila Iida, Urpo Jani, Vallunen Lauri, Vetikko Katriina, Viitasalo Valtteri, Voutilainen Leevi, Vuokko Camilla, Ylikoski Henna, Yli-Tolppa Oona, Yli-Tolppa Veera

Paimion lukio

Aalto Julius, Aho Pyry, Alakylä Inka, Alava Santeri, Artiola Jussi, Autti Santeri, Gerlander Annika, Granqvist Niki, Gröndahl Sanni, Haarakallio Suvi, Halkosaari Heidi, Heinonen Marianne, Jalo Aleksi, Järvensivu Niko, Jääskeläinen Daniel, Kallonen Kati, Kantola Aleksi, Kantola Severi, Kaunonen Pinja, Kemppinen Emilia, Kerkola Hanna, Kirves Johanna, Koskela Aleksi, Kovanen Pauliina, Kuivisto Pyry, Kunnala Tuukka, Kuusela Jutta, Kössi Pihla, Laakkonen Santeri, Laine Jani, Lamberg Frans, Lauren Julia, Lindroos Nenne, Lindstedt Iira, Lindstedt Milja, Maaranen Eveliina, Mikkonen Veera, Mäntysalo Jere, Nieminen Anni, Nurmi Nico, Okker Leevi, Paakkanen Emmi, Palokankare Jonna, Peltonen Mia, Pyökäri Aleksanteri, Pyöli Simo, Rantala Roope, Rauhala Samuel, Rintala Annina, Ronkainen Ronja, Rämö Meri, Salminen Santeri, Salo Arsi, Sistonen Emmi, Suominen Eemil, Suominen Katriina, Suovuori Johan, Tanhuanpää Riikka, Tanninen Eemeli, Valtamo Vilma, Varjus Siru, Virtanen Ville, Vähä-Sullo Ville, Äärilä Arttu, Örn Anniina

Paraisten lukio

Antson Rasmus, Dahl Aatu, Gustafsson Emil, Heinonen Oskari, Kankaanpää Anni, Kauhanen Emil, Kesti Juhani, Kuvaja Emil, Laine Reko, Lehto Oskari, Lind Ella-Vivian, Lius Iiro, Nieminen Ayan, Penttinen Mikko, Pham Nhi, Ruohonen Elmo, Röntynen Viivi, Selin Mikael, Servanto Daniel, Tjukanoff Otto, Toivonen Nita, Wallin Natalia

Pargas svenska gymnasium

Aarnio Sebastian, Adolfsson Mi, Axo Freya, Bergan Benjamin, Bergman Axel, Björkqvist Carla, Bornemann Jonathan, Bredenberg Agda, Corréa de Mora Emma, Ek Linnéa, Ekman Dennis, Engström Jenny, Enlund Alexander, Eriksson Jesper (kombiexamen), Fagerström Amanda, Fagerström Ida, Frankenhauser Freja, Franzén Lucas, Grönroos Kalle, Heinonen Nicola, Helander Henrietta, Hermanson Elinda, Hermanson Veronika, Holländer Alexandra, Höglund Linus, Isaksson Jenny (kombiexamen), Jakobsson Ida, Johansson Nikanor, Jägerskiöld Sabina, Kaanela Jenny, Karlsson Emelia, Karlsson Micke, Kokkosalo Kreetta, Lahtonen Max, Laiho Josefina, Lindroos Annika, Lindroos Ronja, Lundqvist Malin, Manelius Lilian, Möller Sigurd, Norräng Mathias, Palmén Anna, Paulin Julius, Pettersson Rasmus, Rantanen Axel, Rapo Elvira, Salo Kasper, Sandell Emilia, Sonntag Andreas, Söderblom Anton, Söderblom Amanda, Söderlund Emma, Vikman Wilhelm, Vilminko Inari, Wahtera Malin, Wikman Carolina

Raision lukio

Aaltonen Elise, Aavikko Netta, Aho Anni, Anton Naomi, Anttila Katariina, Baker Adelina, Dibrani Blendon, Elo Saku, Erkkilä Miika, Fämi Täfreshi Nilufär, Gröndahl Akseli, Grönroos Ellen, Heikkilä Viivi, Helenius Amanda, Helenius Sanni, Honkanen Jutta, Huhtamo Sampsa, Hurula Santeri, Hytönen Jarno, Iitiä Viivi, Ilmanen Emilia, Jalonen Linnea, Jauhiainen Anni, Jokinen Akseli, Kajala Nea, Kalliovaara Roni, Kantola Roosa, Knuutila Tuuli, Koivisto Jarno, Kokkonen Sylvia, Korte Johanna, Koskelainen Akseli, Koskinen Aleksi, Kouru Markus, Krasnici Jon, Kuisma Kim-Erik, Kuisma Lotta, L.Mati Mariam, Laaksonen Jesse, Lagerström Jenna, Lahervo Roosa, Laihia Jatta, Laihia Joel, Laine Lauri, Laitinen Anton, Laurila Nora, Lehtinen Oskari, Lehtiö Kristiina, Limnell Jere, Lintula Lassi, Lintunen Raakel, Luostarinen Melissa, Löfgren Eemil, Mikkola Eetu, Murtojärvi Emma, Mäki Maisa, Nurminen Leo, Närhi Olli-Matti, Ollikainen Konsta, Pausio Valtteri, Penttilä Samu, Piirilä Veera, Piitulainen Pauliina, Purtsi Juhana, Pöntinen Visa, Rantamäki Elias, Rantanen Tiia, Rekola Saara, Rintala Oskari, Roininen Saara, Räikkönen Juhana, Rämö Jatta, Saarinen Jami, Salminen Emil, Simolin Lassi, Suhonen Sofia, Sundholm Carolina, Suominen Antti, Suominen Kiia, Suominen Santeri, Taanila Kaspian, Takomo Elina, Toikka Thomas, Triipponen Juuso, Turtiainen Nea, Uoti Kerttu, Vaihinen Säde, Valtonen Väinö, Varabyova Nastassia, Varjonen Katriina, Varjonen Olivia, Vehkomäki Oskari, Veranen Ilona, Veranen Jali, Vänttinen Christian

Suomen Kristillinen Yhteiskoulu, Piikkiö

Konola Judit, Mönkkönen Jasmin, Pörhö Benjamin, Ranta-Ojala Tuukka, Rantanen Minttu, Sakselin Vili-Veikka, Salminen Elia, Shelby Ester, Takamaa Mikael

Turun Normaalikoulu, Varissuo

Ahmeti Fjona, Aikola Tuuli, Ala-Juusela Eveliina, Al-Emara Jumna, Al-Rammahi Ali, Andrei Alexandra, Azizi Asaad, Cavén Henna, Elo Aada, Friman Onni, Haddad Alia, Hajrullahi Ilir, Hakula Janita, Halili Imer, Heikkilä Eeva, Helttula Suvi-Tuuli, Hämäläinen Iida, Jännäri Joona, Kopponen Ella-Maria, Koski Pihla, Koskinen Siiri, Kumpuvuori Veera, Kuokkanen Karoliina, Laiho Julia, Le Bao, Lindberg Reetta, Lukovic Fikreta, Manninen Eva, Merisaari Laura, Muthana Toni, Mäki Tomi, Mäkipere Erika, Nasir Diana, Niemi Atte, Nironen Darja, Nyman Konsta, Olin Daniel, Pulkkinen Katri, Reunanen Henrietta, Ristolainen Sami, Ruohonen Teemu, Salonen Piita, Selovuo Ella, Stenwall Jasper, Tran Dung, Tran Khiem, Tran Trinh, Trinh Jenny, Varjonen Minea, Vuorinen Aleksi, Väistö Markus, Yousif Bawer

 

24.5. klo 20.40 lisätty nimi Paimion lukion listaan