Viis papeista -yhtye musiikkivieraana sunnuntain Raisiomessussa

Viis papeista -yhtye saapuu pääesiintyjäksi kevään viimeiseen Raisiomessuun. Kuva: Niko Kostet.

MUSIIKKI. Varsinaissuomalainen Viis papeista -yhtye laulaa Raisiomessussa sunnuntaina 15. huhtikuuta kello 17 arjesta, elämästä ja uskosta rock’n rollin, bluesin ja jazzin tahtiin, usein pilke silmäkulmassa. Lähiseudun papeista koostuvan yhtyeen tavoitteena on turhan synkkyyden poistaminen myönteisellä ja humoristisella asenteella, vaikka sanoma onkin syvällinen.

Yhtyeen omat laulut kertovat tarinoita tämän päivän Suomesta. Tuhlaajapoika Kaskentien Nesteellä kertoo peliriippuvuudesta ja Rock’nrollaattori ikäihmisten elämästä. Haudankaivajan blues kytkee puolestaan yhteen työelämän ja ylösnousemuksen.

Sunnuntai-illan rento Raisiomessu järjestetään syksystä kevääseen noin kerran kuussa seurakuntatalolla. Ohjelmaan kuuluu musiikkia, puheenvuoroja, ehtoollinen ja maksuton iltapala. Messu sopii kaikenikäisille ja lapsille on varattu omaa tekemistä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.