Raision Posti siirtyy Tasalasta Raisio Centeriin

Kauppias Timo Könttä on mielissään Postin siirtymisestä Raisio Centeriin.

RAISIO. Raisiossa K-Market Tasalan tiloissa toimivat Postin palvelut siirtyvät kesäkuun alussa Raisio Centerin tiloihin.

– Asiasta sovittiin eilen ja remontti alkaa jo ensi viikolla. Laajennamme meidän nykyistä Veikkaus- ja kahvipistettä myymälän suuntaan. Yhteensä se saa noin 60 neliötä lisää tilaa, kertoo K-Supermarket Raisio Centerin kauppias Timo Könttä.

Raisio Centeriin avattiin vastikään apteekki ja siellä oleva Alko remontoitiin uuden brändin mukaiseksi.

– Posti on hyvä lisä meille. Koko Raisio Center parantaa sen myötä palvelujaan. Nyt meillä on saman katon alla kauppa, Posti, Alko ja apteekki. Lisäksi meillä on keskeinen sijainti Raision keskustassa ja hyvät parkkipaikat, joten positiivisesti katsotaan tulevaisuuteen, kauppias kommentoi.