Raision seurakunnan KokoNainen-päivä järjestetään sunnuntaina

RAISIO. Jo perinteeksi muodostunut Raision seurakunnan suosittu naisten keväinen virkistyspäivä hyvinvoinnin, tanssin ja kehonhuollon parissa järjestetään sunnuntaina 22. huhtikuuta Raision seurakuntatalolla.

Päivä alkaa kello 12.15. paneelikeskustelulla, jonka aiheena on kokonaisvaltainen hyvinvointi.

– Hannele Siltalan juontamaan keskusteluun osallistuvat fysioterapeutti Stina Carpelan, sielunhoitoterapeutti Tiina Åkerman ja psykologi Leena Salonen, jotka omakohtaisesti ja elämänläheisesti jakavat tietojaan ja kokemuksiaan kehon, mielen ja sielun hyvinvoinnista, kertoo Raision seurakunnan tiedottaja Anne-Sophie Kajander.

Kahvitarjoilun jälkeen kello 14.15. tanssitaan yhdessä mukaansatempaavan gospel-lattarimusiikin tahdissa.

– Tanssit ovat helppoja oppia, eikä aiempaa tanssitaustaa tarvita. Tarkoituksena on rentoutua ja nauttia iloisesta liikunnasta ilman suorituspaineita, kertoo Kajander.

Tansseja opettavat Hannele Siltala, Taru Kervilä, Laura Ahteela ja Marita Kraama, jotka toimivat ohjaajina myös Raision Pyryjen ja seurakunnan yhdessä järjestämillä Gospel-lattaritunneilla maanantaisin Kuloisten koululla. Lattareiden jälkeen on luvassa kehonhuoltoa ja saunat ovat lämpiminä kello 18 asti.

– Ruokatarjoilua ei päivän aikana ole, joten ennakkoilmoittautumisiakaan ei tällä kertaa tarvita, mutta kahvihetkeen voi halutessaan tuoda jotakin pientä yhteiseen nyyttäripöytään tai omiksi eväiksi pitkän päivän varalle, Kajander neuvoo.

KokoNaisen päivän tapahtumiin on vapaa pääsy, ja mukaan voi tulla hetkeksi tai koko päiväksi.