ABC CarWash -pesukatu on avattu Itäharjulle

ITÄ-TURKU. Itäharjun Prisman yhteyteen ABC mittarikentän viereen on valmistunut uusi ABC CarWash -pesukatu.

– Kuluttajat arvostavat helppoa asiointia yhä enemmän ja tähän pyrimme vastaamaan myös palvelujemme kehittämisessä, ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne Turun Osuuskaupasta kertoo.

Itäharjun pesukatu edustaa uusinta pesuteknologiaa. Laadukkaaseen pesujälkeen päästään muun muassa käyttämällä erilaisia pesuaineita eri vuodenaikoina. Lopputuloksessa näkyvät myös uudenlaiset harjalliset pyöräpesurit ja erillinen kuivausyksikkö, joka viimeistelee auton kuivauksen. Pesukadulla voidaan pestä noin 50 autoa tunnissa. Tämä näkyy asiakkaalle lyhyinä odotusaikoina. Luonnollisesti myös ympäristönäkökulmat on huomioitu. Pesukadulta löytyy Clewer-vedenpuhdistusjärjestelmä, joka säästää veden kulutusta ja näin myös ympäristöä.

ABC CarWash Prisma Itäharju on Turun Osuuskaupan neljäs ABC CarWash. Pesukatu on käytössä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Valittavana on neljä laadultaan ja sisällöltään erilaista pesuvaihtoehtoa.