Naantalin terveyskeskuksessa vietetään perjantaina maailman terveyspäivää

NAANTALI. Maailman terveyspäivää vietetään 7. huhtikuuta, jolloin on myös Maailman terveysjärjestön WHO:n perustamisen vuosipäivä. Naantalin terveyskeskus ja liikuntapalvelut viettävät yhdessä Maailman terveyspäivää jo perjantaina 6. huhtikuutakello 10–13 välillä Naantalin terveyskeskuksessa.

Tilaisuudessa saa vinkkejä oman terveyden ylläpitoon. Hammashuollosta saa henkilökohtaista tietoa suun ja hampaiden terveydestä, Terveydenhoitajat jakavat tietoa myös ihonhoidosta ja rokotuksista antavat ohjausta savuttomuuteen sekä painonhallintaan. Päivän aikana on mahdollisuus myös maksuttomaan kehonkoostumusmittaukseen. Kuntoutuksen ja liikunnan asiantuntijat testaavat muun muassa puristusvoimaa, antavat ohjausta ja neuvontaa oman kunnon ja toimintakyvyn edistämiseksi sekä esittelevät pienapuvälineitä.