KD:n kestävää lähimmäisyyttä -tilaisuus Kaarinassa lauantaina

KAARINA. Kristillisdemokraatit juhlivat tänä keväänä puolueen 60-vuotista taivalta. KD:n Varsinais-Suomen piiri ry järjestää ensi lauantaina 7. huhtikuuta kello 13 Kaarina-talolla juhlavuoden teematilaisuuden, jossa puhujana on puolueen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sari Tanus.

Kristillisdemokraatit ovat juhlavuotenaan korostaneet viestinnässään lähimmäisyhteiskuntaa, jossa jokaisen ihmisen arvo tunnustetaan.

– Puolustamme heikompiosaisten kansalaisten asemaa. Kannustamme yritteliäisyyteen ja itsensä kehittämiseen sekä vastuunottoon perheestä, lähimmäisistä ja luonnosta, Sari Tanus kiteyttää puolueen missiota.

Tanus muistuttaa, että kestävän kehityksen lisäksi tarvitaan myös kestävää lähimmäisyyttä.

– Lähimmäisyys ilmenee sekä asenteessamme toisiamme kohtaan, mutta sen pitäisi olla myös yhteiskunnan kehittämisen lähtökohta. Lähimmäisyys toimii ihmisten ja kulttuurien välisiä luonnollisia eroja yhdistävänä tekijänä, hän sanoo.