Lidlin rakennustyöt käynnissä Lausteella ja Paimiossa

YRITYSUUTISET. Lidlin myymälöiden rakentaminen Turun Lausteella ja Paimiossa on hyvässä vauhdissa. Molemmat myymälät avautuvat vielä tämän vuoden puolella.

– Rakentaminen on edennyt aikataulussa molemmilla työmailla. Lausteen myymälän perustukset ovat valmiit ja runko alkaa hahmottumaan. Paimiossa on jo seinät ja katto paikallaan ja parhaillaan myymälässä valetaan lattiaa, Varsinais-Suomen myymälöistä vastaava myyntipäällikkö Janne Suikki kertoo.

Lisäksi Lidl on tehnyt tonttikaupat Turun Vähäheikkilässä sijaitsevasta tontista Vähäheikkiläntiellä. Tontilla on tarkoitus aloittaa rakennustyöt mahdollisimman pian. Myymälän myyntipinta-ala on noin 1400 m².

– Vähäheikkilä on kehittyvää aluetta Turun keskustan tuntumassa. Uusi myymälä tulee täydentämään hienosti meidän myymäläverkostoamme Turussa, Suikki lisää.

 

Varsinais-Suomen alueelta löytyy jo 15 Lidl-myymälää. Turussa on viisi Lidl-myymälää, Kaarinassa kaksi ja Salossa kaksi myymälää. Naantalissa, Raisiossa, Liedossa, Uudessakaupungissa, Somerolla ja Loimaalla palvelee jokaisessa yksi myymälä.

– Varsinais-Suomi on meille mieluisaa kauppa-aluetta. Olemme todella iloisia, kuinka hyvin asiakkaat ovat löytäneet meidät, Suikki iloitsee.

Yksi Lidl-myymälä työllistää noin 20–25 henkeä. Yhteensä Varsinais-Suomessa työskentelee 350 lidliläistä.

– Lisäksi kesällä Turun seudulla työskentelee noin 50 kesätyöntekijää, Suikki jatkaa.

Lidl avaa tänä vuonna 10 uutta myymälää Suomessa. Uudet myymälät tulevat palvelemaan kasvukeskuksissa ja kaupunkien keskustoissa.

TSS