Killin Kopio sai uuden yrittäjän

RAISIO. Raisiolainen Killin Kopio Oy on uusien tuulien harjalla. Pian 35 vuotta täyttävä yritys on löytänyt uuden omistajan. Yrityksen perustaja ja pitkäaikainen yrittäjä Toivo Pohjolainen pääsee siirtymään eläkepäivien viettoon.

Tällä hetkellä suuret määrät yrityksiä etsii jatkajia vuosien kovalle työlle. Pidän tärkeänä, että vahvasti ympäristöön sijoittuneet yritykset voivat jatkaa toimintaansa, toteaa uusi yrittäjä Anne Johansson.

Johanssonilla on takana 10 vuotta yrittäjyyttä ja uuden yrityksen johtoon siirtyminen tuntuu hänestä luontevalta ja mukavalta. Asiakkaille tuttu henkilökunta jatkaa tehtävissään Killin Kopiossa.

Killin Kopio palvelee asiakkaita samalla kauppapaikalla Raision keskustassa. Valikoimiin kuuluu tulostus- ja kopiotyöt laidasta laitaan.

Teknisten piirustusten skannaus, kopiointi ja tulostus vievät suurimman osan työajasta. Palvelemme niin yritys- kuin yksityisasiakkaita, eikä meille ole mikään työ liian pieni toteutettavaksi, lupaa Johansson.