K-Supermarket Nummenpakan kauppiaiksi Taina ja John Jansen

NUMMI. K-ryhmä tuo Turkuun uuden K-Supermarketin, joka avataan syyskuussa 2018. Kaupan nimeksi tulee K-Supermarket Nummenpakka. Uudessa kaupassa kauppiaina aloittavat Taina ja John Jansen.

Kauppiaspari aikoo tuoda alueelle palvelualttiin ruokakaupan, jossa ruokaosaaminen näkyy. Tuoretiskin liha- ja kalavalikoima, laaja tuotevalikoima sekä nopea asiointi ja asiakkaiden toiveet ovat heille keskeisiä kaupan suunnittelua ohjaavia tekijöitä.

Viimeiset viisi vuotta Jansenit ovat toimineet K-Citymarket Porvoon kauppiaina.

– Nummenmäki on meille tuttu alue, paluumuutto Turkuun on todella mieluinen. Tuomme mukanamme vahvan ruokaosaamisen. Haluamme satsata uudessa kaupassamme paikallisiin tuotteisiin ja tuoda valikoimiin varsinaissuomalaisia lähituottajien tuotteita. Porvoossa meillä on ollut hyvät suhteet lähituottajiin, joten tuomme varmasti näitäkin herkkuja mukanamme myös uuteen kauppaan, kertoo Taina Jansen.

Pitkään suunniteltu kauppapaikka rakentuu jo hyvää vauhtia Hakakadun, Hämeentien ja Tammitien kulmaan Nummen kaupunginosaan. Kaupan koko on 2 000 neliötä ja autopaikkoja tulee olemaan yli 100, joista osa on parkkihallissa.

Uusi kauppa korvaa nykyisen K-Supermarket Hannunniitun.