RAISIO. Turkulainen kuvataiteilija Kirsti Akolahti tuo Raision kirjastotalon Aulagalleriaan 4.–28. huhtikuuta öljyvärimaalauksia, joiden teemana on tie.

– Elämässä koitetaan pysyä oikealla tiellä, joskus ollaan tienhaarassa, aina ei se päämäärä ole tärkein, vaan matkalla oleminen. Tietä käytetään symbolina niin moneen asiaan, Kirsti Akolahti pohtii.

Näyttelyn maalausten tekniikkana on öljy kankaalle, osassa töistä on mukana hiekkaa.

Turun Piirustuskoulussa opiskellut Kirsti Akolahti on toiminut ammattimaalarina vuodesta 1985 ja tehnyt myös kirjan kuvituksia ja postikortteja. Kirsti Akolahti mös toiminut pitkään myös galleristina Átelje Kämpessä sekä Galerie Aleksandrassa Turussa.

Akolahden näyttelyitä on ollut esillä mm. Art-Idé galleriassa, Naantalin Taidegalleriassa, Galerie Aleksandrassa, Ateljé Kämpessä ja Villa Carlossa sekä Teijon Masuunissa. Hänen teoksiaan on myös useissa kokoelmissa ja julkisissa tiloissa.