Eliittikisamenestystä Kaarinan, Paraisten ja Raision nuorille sulkapalloilijoille

Raision Sulkapalloilijoiden Akseli Nummi ja kilpailuja isännöineen Tapion sulan Pekko Aakko saavuttivat kultaa 13-vuotiaiden poikien nelinpelissä. Toiseksi sijoittuivat Akseli Aalto (Drive) ja Alvar Melleri (SSB) ja kolmanneksi Tommi Kaikkonen (LaSuPa) ja Oliver Oldorff (TS). Kuva: Petri Nummi.

SULKAPALLO. Sulkapallokauden viimeiset nuorten eliittikisat käytiin viime viikonloppuna 21. – 22. huhtikuuta Espoon Tapiolassa sijaitsevassa Esport Centerissä. Raision Sulkapalloilijoiden Akseli Nummi ja kilpailuja isännöineen Tapion sulan Pekko Aakko nappasivat 13-vuotiaiden poikien nelinpelissä kultaisen mitalin. Kaksinpelissä raisiolainen Nummi jäi hopealle.

Kaarinalaisen Sulkapalloseura Clearin Nooa Laitinen ja Jussi Soraluoma ottivat 11-vuotiaiden poikien nelinpelissä kultaa. Soraluoma saavutti sekanelinpelissä kultaa yhdessä Paraisten Badmintonin (ParBa) Jasmin Silvolan kanssa. Laitinen jäi Paraisten Badmintonin Minea Järnströmin kanssa hopealle.

13-vuotiaiden sekanelinpelissä hopeaa ottivat puolestaan ParBan Anton Blomqvist yhdessä Espoon Sulkapallo–Badmintonin Oona Tapolan kanssa. 11-vuotiaiden tyttöjen nelinpelissä hopeiset mitalit kotiin veivät ParBan Jasmin Silvola ja Minea Järnström.

TSS