Sulkapallon ikäluokkamestaruuksia Kaarinaan, Paraisille ja Raisioon

Raisiolainen Akseli Nummi (kesk.) voitti luokkansa nelinpelin Suomen mestaruuden espoolaisparinsa Pekko Aakon kanssa. Kuva: Petri Nummi.

SULKAPALLO. Viikonloppuna 17. – 18. maaliskuuta Vantaan Rajakylän tenniskeskuksessa pelatuissa sulkapallon ikäluokkamestaruuskisoissa Raision Sulkapalloilijoiden Akseli Nummi voitti P13 luokassa nelinpelin Suomen mestaruuden parinsa Pekko Aakon (Tapion Sulka) kanssa.

Finaalissa kaatui Nikoelmeri Sukari (Mansen Sulka) ja Jiri Kinnunen (Jyväskylän Sulkapalloseura) suoraan kahdessa erässä numeroin 21–14 ja 21–15. Kolmanneksi sijoittuivat Akseli Aalto (Drive) ja Alvar Melleri (SSB).

– Todellinen haaste on edessä pääsiäisenä 28.3.–1.4., jolloin lähdemme Belgian Antwerpeniin tasokkaaseen Victor Junior OLVE turnaukseen. Siellä pelaa Euroopan junioriparhaimmisto! iloitsee Akseli Nummi.

Paikallista menestystä edustavat myös kaarinalaisen Sulkapalloseura Clearin Jussi Soraluoma ja Paraisten Badmintonin Jasmin Silvola, jotka ottivat niin ikään kultaa sekanelinpelissä XD U11 luokassa.