K-Market Hepokullan kauppiaaksi Nättäristä tuttu Pia Eloranta

LÄNSI-TURKU. K-Market Nättärin kauppias Pia Eloranta kaksinkertaistaa kauppojensa määrän ja aloittaa 9. huhtikuuta myös K-Market Hepokullan kauppiaana Turussa.

– Odotan innolla, että pääsemme rakentamaan kauppaa asiakkaiden näkökulmasta ja toivonkin, että K-Market Hepokullan asiakkaat tulevat nykäisemään hihasta ja kertomaan kuulumisia ja toiveita. Lähdemme heti toteuttamaan valikoimatoiveita ja luomaan uudenlaisia elämyksiä asiakkaillemme. Kaksi kauppaani sijaitsevat lähekkäin, joten voin osallistua molempien kauppojen päivittäiseen toimintaan, Pia Eloranta sanoo.

Eloranta aloitti kaupan alan työt huoltamopuolella vuonna 2000, jolloin asiakaspalvelu vei heti mukanaan. Palo yrittäjyyttä kohtaan kasvoi, ja vuonna 2014 Pia aloitti kauppiasuransa K-Market Nättärissä.

– En ole katunut kauppiasuraani päivääkään. Kauppiaana hienoa on vapaus tehdä ja toteuttaa asioita ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökunnan kanssa. Myös työllistäminen on sydäntäni lähellä. Henkilökunta on suuri voimavara, josta täytyy pitää hyvää huolta, hän lisää.

Myös kauppiaan avopuoliso ja tytär tulevat näkymään vahvasti molempien kauppojen arjessa.