LÄNSI-TURKU. On a Clear Day on tanssija Milla Koistisen ohjaaman teossarjan viimeinen osa, joka esitetään Barker-teatterilla Turun vapaan taiteen näyttämöllä 7. ja 8. helmikuuta. Koreografia hyödyntää lähtökohtanaan amerikkalaisen kuvataiteilija Agnes Martinin teoksia. Martin noudatti maalauksissaan yli viidenvuosikymmenen ajan hypnoottista, musikaalista ja jopa pakonomaista toistoa. Hän keskittyi maalauksissaan lähes yksinomaan viivoihin, ruudukoihin ja monivivahteisiin värikenttiin, jotka tuntuvat jatkuvan loputtomiin aina maalauskankaan ulkopuolelle.

Teos on työstetty yhdessä kuvataiteilija Ladislav Zajacin ja säveltäjä Paul Valikosken kanssa, ja esitys muokkautuu jokaisessa esityspaikassa aina kyseiseen tilaan sopivaksi.

Milla Koistinen on valmistunut Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksivuonna 2004.

Kouluaikana hän työskenteli muun muassa Marjo Kuuselan, Ervi Sirénin, Kenneth Kvarnströmin, Sanna Kekäläisen ja Arja Tiilin kanssa. Vuonna 2006 hän muutti Brysseliin, jossa hän aloitti työt Les Ballets du Grand Maghreb -ryhmässä. Koistinen on tanssinut muun muassa Kristian Smedsin, Hiroaki Umedan, Christine Gaiggin, Hans van den Broeckin ja Heddy Maalemin teoksissa.

Kesällä 2010 Koistinen oli yksi dance WEB -stipendiaateista Wienin Impulstanz-festivaalilla.

Vuonna 2012 Koistinen valmistui koreografiksi. Hänen teoksiaan on esitetty HAU Hebbel am Hufer-teatterissa, Tanzhaus NRW:ssä, Ballhaus Ostissa, Uferstudioilla, Tanssiteatteri Minimissä Sotkulla, Jojossa,Fabriktheater Zürichissä, Dampfzentral Bernissä ja Sommerszene-festivaalilla Salzburgissa sekä monissa muissa teattereissa.