Raision seurakunnan uusi sielunhoitoterapeutti esittäytyi sunnuntaina

Tiina Åkerman on Raision seurakunnan uusi sielunhoitoterapeutti.

RAISIO. Raision seurakunta vastaa seurakuntalaisten toiveisiin tarjoamalla entistä enemmän keskusteluapua. Tarvetta mahdollisimman nopeasti ja helposti saatavaan keskusteluapuun on paljon. Vastauksena tähän on Raision seurakunnan työhön kutsuttu sielunhoitoterapeutti Tiina Åkerman, joka on muun muassa pitkän linjan kriisityöntekijä, psykiatrinen sairaanhoitaja ja työnohjaaja. Hänen vastaanottotilansa on seurakuntatalolla ja palvelu on asiakkaalle maksuton.

– Seurakunnan toimintaan kuuluu mahdollisuus luottamukselliseen keskusteluun mieltä painavista asioista esimerkiksi papin tai diakoniatyöntekijän kanssa.  Joskus jo yksi keskustelu voi helpottaa oloa, toisinaan tapaamisten toivotaan jatkuvan useamman kerran, kertoo seurakunnan tiedottaja Anne-Sophie Kajander.

Åkerman esittäytyi seurakuntalaisille sunnuntaina 18. helmikuuta järjestetyssä Raisiomessussa, jossa hän kertoi elämästään ja ajatuksistaan.