Raisiolainen LEDIFY-tuoteperhe esittelee uusimman jäsenensä rakennusmessuilla

Raisiolaisen LEDIFYn Pölkky LED-valaisimen julkistus tapahtuu Turun messukeskuksen Rakenna & Sisusta -messuilla 9. – 11. helmikuuta. Kuva: LEDIFY.

ASUMINEN. LEDIFY SaunaLED-tuoteperheen uusin jäsen, Pölkky LED-valaisin tuodaan markkinoille Turun messukeskuksen Rakenna & Sisusta -messuilla 9. – 11. helmikuuta. Pölkky kuuluu uusimpana tulokkaana raisiolaisen LEDIFY-perheyrityksen valmistamiin SaunaLED-valaisimiin.

– Ajatus saunaan soveltuvasta LED-seinävalaisimesta pyöri pitkään mielessä. Pölkyn erikoisuus on juuri siinä, että sen saa lämpöarvonsa ansiosta asentaa yli metrin korkeudelle saunan seinään tai vaikka kattoon, kun muita LED-valaisimia ei saa, kertoo LEDIFYn Paula Leino.

– Pölkky on kotimainen männystä valmistettu led-seinävalaisin, joka valaisee sekä ylös- että alaspäin. Optimaaliselle korkeudelle asennettuna valo ei pääse häikäisemään. Pölkyssä on lämpimän valkoinen valo, joka koetaan saunassa miellyttävän pehmeäksi, lisää Leino.

SaunaLED Pölkky-valaisimelle haetaan Avainlippu-tunnusta.

– Haemme tunnusta, koska SaunaLED-sarjamme muilla tuotteilla sellainen jo on. Suomalaiseen saunaan suunnitellut valaisimemme ovat kaikki kotimaisia, Leino sanoo.

Pölkky-valaisimesta on olemassa kolme eri vaihtoehtoa: Kulma, Kierre ja Kaari.

– Nimet kertovat valaisimien ominaisuuksista ja ulkonäöstä, Leino selittää.

Pienen kokonsa, hyvin alhaisen lämpötilansa sekä lämpimän 3000K valonsa ansiosta LEDIFY SaunaLED-valaisinsarja soveltuu käytettäväksi kodin kaikissa kohteissa sekä aurinkopaneelien kanssa, sillä sen jännite on 12V.

– Sarjan valaisimet ovat hyvin monikäyttöisiä: Ne sopivat niin perinteisiin ja moderneihin saunaratkaisuihin kuin kodin yleisvalaisimiksikin, Leino esittelee.

LEDIFY on osa raisiolaista, vuonna 2007 perustettua Nice-Trading Oy:tä, jonka toiminta on kattanut hieman yli vuoden ajan LED-valaisimien maahantuontia ja valmistusta.

Katariina Mäkinen-Önsoy