Nousiaisten kouluja ja päiväkoteja irrotettu kunnan vesijohtoverkosta

NOUSIAINEN. Nousiaisten kunta on saanut viikonlopun aikana valmiiksi tehokloorauksen ja huuhtelun Vappulan, Nuppulan ja Koljolan päiväkodeissa sekä Nummen, Henrikin ja Kirkonpiirin kouluissa sekä lukiossa.

Edellä mainitut päiväkodit ja koulut on irroitettu kunnan vesijohtoverkosta, ja rakennusten vedenjakelu hoidetaan pihalla olevasta vesisäiliöstä, jonne täydennysvesi toimitetaan tällä hetkellä Maskun paloasemalta.

– Talousveden keittämistä ei enää tarvitse suorittaa edellä mainituissa päiväkodeissa ja kouluissa. Valmistus- ja jakelukeittiöissä pitää varmistaa ruokahuoltopäälliköltä, että mahdolliset talousvettä käyttävät laitteet, kuten tiskikoneet, kahvinkeittimet, vedenkeittimet yms. on puhdistettu siitä annettujen ohjeiden mukaisesti. Juomavetenä voi käyttää edellä mainituissa rakennuksissa vesijohtovettä, joka tulee pihalla olevasta vesisäiliöstä, kunta tiedottaa.