Takomo hiihti SM-pronssia Raisioon

RAISIO. Raisiolaista maastohiihdon erikoisseuraa SkiTeam 105:sta edustava ja itsekin raisiolainen Marko Takomo hiihti SM-pronssille Veteraanien SM-hiihdoissa 2.–4. helmikuuta Alavieskan Lumikurussa M45-sarjan vapaan tyylin 15 kilometrin kilpailussa.

Raikkaassa pakkaskelissä ja lumisissa olosuhteissa käydyssä kisassa Takomon edelle kiilasi takavuosien arvokisaedustajat Juha Alm ja Kuisma Taipale.

– Taisteltu mitali ja lopputulos tyydyttää. Juhalla Rovaniemellä ja Kuismalla Vetelissä on ollut lunta jopa murheeksi asti, meillä taas latutilanne on ollut surkea. Kyllä tässäkin ikäluokassa pitää lenkillä käydä, jos mitaleille haluaa. Korvaavat lajiharjoitukset ovat siis olleet tärkeässä roolissa. Onneksi Turun Impivaaraan saatiin nopeasti tykkilatu kuntoon, kun pakkaset alkoivat, Takomo kommentoi.

Lauantain perinteisillä matkoilla SkiTeamin Matti Pääkkönen oli M50-sarjassa sijalla 9 ja Raision Kuulan Ami Laamo M45-sarjassa sijalla 10.