Yleisölle avoin Winter Jumps -pienoisautoilukilpailu käydään viikonloppuna Länsi-Turussa

Kuva: Toni Liimatta.

LÄNSI-TURKU. Turun Urheiluautoilijat ry järjestää viikonloppuna Winter Jumps -pienoisautoilusarjan kolmannen osakilpailun uudistuneella TUA Areenalla Länsi-Turun Pläkkikaupungissa osoitteessa Lukkosepänkatu 7.

Kisassa ajetaan sähkökäyttöisillä 1/10-kokoluokan krossiautoilla. Kilpailut starttaavat loppiaisena kaksivetoisten autojen alkuerillä klo 10, joista jatketaan finaaleihin klo 15. Päivän päättää palkintojenjako noin klo 15. Sama rytmitys jatkuu sunnuntaina 7. tammikuuta, jolloin vuoronsa saavat nelivetoautot.

Turun Urheiluautoilijat toivottavat kaikki vauvasta vaariin tervetulleiksi seuraamaan vauhdikasta kilvanajoa TUA Areenalle.

– Päivien aikana on myös oiva mahdollisuus käydä tutustumassa sarjan kuskeihin ja autoihin. Kisoihin on odotettavissa yli sata kilpailijaa, joten luvassa on kaksi viihdyttävää ja actiontäyteistä päivää, Yleisöllä on paikalle vapaa pääsy molempina päivinä. Areenalla palvelee tuttuun tapaan myös buffet, joka palvelee nälkäisiä ja janoisia katsojia ja kisailijoita, tiedottaa Patrick Rupponen Turun Urheiluautoilijoista.