Naantalin rekrymessut kokoavat työnantajat ja -hakijat urheilutalolle

Naantalin urheilutalolla järjestetään rekrymessut toista kertaa 24. tammikuuta. Kuva: Ragip Önsoy.

Toista kertaa järjestettävästä rekrytointitapahtumasta saa tietoa työ- ja opiskelupaikoista.

NAANTALI. Järjestyksessään toiset Naantalin rekrymessut järjestetään Kuparivuoren urheilutalolla keskiviikkona 24. tammikuuta kello 13 alkaen. Ikärajaa tapahtumassa ei ole, joten tervetulleita ovat ihan kaikenikäiset työnhakijat.

Rekrymessuilla kävijöille tarjoutuu mahdollisuus saada tietoa työ-, harjoittelu- ja opiskelupaikoista, tavata yritysten edustajia, toimittaa työhakemuksia näytteilleasettajille sekä hankkia video-CV.

RajuLive Oy tuo tapahtumaan video-CV -pajan, jossa työnhakijat voivat käydä tekemässä itselleen laadukkaan CV:n videomuodossa. Naantalin kaupunki ja RajuLive Oy tarjoavat video-CV:t messukävijöille veloituksetta – CV:t toimitetaan pilvipalvelun kautta muutaman päivän kuluessa rekrymessuista.

Naantalin kaupungin elinkeinoasiamies Jorma Ranta kertoo, että näytteilleasettajia on tällä hetkellä ilmoittautunut toistakymmentä eli tilaa vielä löytyy.

– Otamme ilmoittautumisia vastaan aivan viime metreille saakka. Tällä kertaa meillä on viime vuotta enemmän tilaa käytössä, kun ohjelmallista osuutta ei ole ja saamme lavan edustankin näytteilleasettajien käyttöön, Ranta sanoo.

Ranta on tyytyväinen tapahtuman synnyttämään kiinnostukseen. Viime vuonna samaan aikaan järjestettyyn tapahtumaan osallistui 450 kävijää.

Viime vuoden messut onnistuivat hyvin. Olen saanut viestiä viime vuotisilta näytteilleasettajilta, että viime keväänä messuilla tavattuja työnhakijoita ollaan palkkaamassa myös tänäkin vuonna. Molemmat osapuolet niin työnhakija kuin työnantaja ovat siis olleet tyytyväisiä. Myönteisestä taloustilanteesta johtuen työntekijöiden tarve yrityksissä kasvaa. Messut antavat hyvän mahdollisuuden yrityksille työnantajakuvansa kirkastamiseen ja siten auttaa myös tulevaisuudessa sopivia hakijoita löytämään yrityksen työpaikkana, Ranta toteaa.

Tapahtumaa ei ole rajattu ainoastaan kesätyöpaikkojen esittelyyn vaan toiveena on, että yritykset kertovat kaikista työvoimatarpeistaan.

– Tapahtuma oli viime vuonna ensimmäinen kevään suurista rekrytointitapahtumista. Varhainen ajankohta osoittautui hyväksi, koska kävijöitä oli huomattavasti odotuksia enemmän, kertoo nuorten työpajatoiminnasta vastaava Henry Palomäki.

Tapahtuman toteutuksesta vastaavat Naantalin kaupungin nuoriso-, työllisyys-, viestintä ja elinkeinopalvelut. Yritysten messupöytävaraukset vastaanottaa työllisyysohjaaja Auli Järvinen sähköpostitse: auli.jarvinen@naantali.fi. Esittelypöydät ovat maksuttomia.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Juttua päivitetty 19.1. klo 11.30 video-CV -työpajan järjestäjän osalta. NES Median sijaan messuilla video-CV:t kuvaa RajuLive Oy.