Kaarinan tiedotusliite siirtyy KMG:lle

KAARINA. Kaarinan kaupunki on aiemmin tiedottanut asioistaan Kaarina-lehden välissä ilmestyneessä tiedotusliitteessä. Loppuvuodesta tehdyn kilpailutuksen tuloksena tiedotusliite muuttuu tiedotuslehdeksi, jota alkaa tehdä mainostoimisto KMG Turku. Lehti julkaistaan ja jaetaan heinäkuuta lukuunottamatta joka kuukauden alussa.

Lisäksi Kaarinan kaupunki aikoo panostaa viestintäänsä perustamalla uuden aikakauslehtimäisen asukaslehden, joka kilpailutetaan alkuvuoden 2018 aikana. Se ilmestyy enintään neljästi vuodessa.

Viestintään panostetaan myös kotisivu-uudistuksella, joka valmistuu vuoden 2019 alkupuolella.

Sivuston toteuttamisessa huomioidaan erityisesti käytettävyys, esteettömyys ja sähköisten palveluiden kehittäminen. Lupapalveluita sähköistetään jo tänä vuonna, jolloin rakentamisen lupia ja ympäristölupia pääsee hakemaan verkossa.