Varsinais-Suomen eläinlääkäripäivystys siirtyy Raisioon

RAISIO. Lemmikkien eläinlääkäripäivystys Varsinais-Suomen maakunnan alueella siirtyy vuoden alusta eläinlääkäriasema Evidensia Raisioon, Kreetankujalle. Klinikka jatkaa toimintaansa myös ajanvarauspotilaita palvelevana päiväsairaalana, jossa tarjotaan erityisosaamista muun muassa hampaiden ja suun sairauksien, silmäsairauksien ja ihosairauksien hoitoon sekä pehmytosakirurgiaan.

– Tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa olla hoidossa ympäri vuorokauden. Asiantunteva henkilöstömme pystyy lähes kaikissa tilanteissa tarjoamaan potilaalle koko hoitoketjun ensiavusta kuntoutukseen asti yhteistyössä Turun Evidensian kanssa, klinikan johtaja, eläinlääkäri Mikael Granholm sanoo.

Evidensia Raisio tekee tiivistä yhteistyötä Turun Evidensia-eläinlääkäriaseman kanssa, joka tukee tarvittaessa potilaan jatkohoitoa tarjoamalla erityisosaamista muun muassa ortopediassa, tähystysleikkauksissa ja sydänsairauksissa.

Evidensian Raision ja Turun toimipisteet yhdistävät voimansa keväällä 2018 Raisioon. Täysin uusiin tiloihin Purokadulle avataan kattavasti varusteltu pieneläinsairaala Evidensia Vettori, joka tulee palvelemaan alueen lemmikkipotilaita ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Vettoriin siirtyy myös Varsinais-Suomen pieneläinpäivystys, ja uuden sairaalan toimitilat onkin suunniteltu erityisesti päivystystoimintaan sopiviksi.

– Eläinsairaala Vettorin rakennustyöt on aloitettu ja se tulee valmistuttuaan olemaan alueen suurin ja ainoa täyden palvelun 24/7 pieneläinsairaala. Tarjoamme lemmikeille kaikki terveyden- ja sairaudenhoidon palvelut ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen, Granholm summaa.

Evidensia Turku jatkaa eläinsairaalan avaamisen jälkeen perushoitoa tarjoavana eläinlääkäriasemana.

TSS