Liedon kesäteatteri hakee näyttelijöitä ensi kesän produktioon

LIETO. Näytelmäkirjailija Maria Jotunin yli sata vuotta sitten kirjoittama komediaklassikko Miehen kylkiluu esitetään Liedon kesäteatterissa ensi kesänä.

– Sunnuntaina 10. joulukuuta kello 15–17 järjestettävän casting-tilaisuuden kautta mukaan etsitään 18–50 -vuotiaita näyttelijöitä, sekä miehiä että naisia, Liedon teatteriyhdistyksen myynti- ja markkinointiassistentti Mervi Tiensuu-Tsiopoulos kertoo.

Miehen kylkiluu on ajaton teksti pienen yhteisön suhdesopasta. Lemmenkarusellissa nähdään perhedraamaa, syrjähyppyjä ja mustasukkaisuutta. Liedon teatteriyhdistys esittää näytelmän viime kesän tapaan Liedon vanhassa pappilassa, jossa näyttämönä toimii pääsisäänkäynnin portaikko. Casting-tilaisuus pidetään sen sijaan osoitteessa Kirkkotie 5.

Katariina Mäkinen-Önsoy