Raimo Erkkilä jatkaa Kaarinan Keskustan puheenjohtajana

KAARINA. Kaarinan Keskustan paikallisyhdistys piti syyskokouksen keskiviikkona 8. marraskuuta. Kokouksessa valittiin johtokunta vuodelle 2018. Puheenjohtajana jatkaa Raimo Erkkilä. Varapuheenjohtajaksi valittiin Kimmo Hollmén ja sihteeriksi Marko Heimonen. Muut johtokunnan jäsenet ovat Mirja Airio, Markus Ollila, Marika Torvinen ja Sanna Tähkämaa. Johtokunnasta Erkkilä ja Tähkämaa ovat Kaarinan kaupunginvaltuuston jäseniä.

Varapuheenjohtajaksi valittu Kimmo Hollmén toimii Kaarinan kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajana. Hän irtaantui kokoomuksesta viime vuonna ja perusti oman uuden valtuustoryhmänsä. Alkuvuodesta hän loikkasi keskustan vahvuuteen, vaikkakin vaaleissa oli ehdolla keskustan listalla sitoutumattomana.