Maskulainen Ritva Elomaa Perussuomalaisten Naisten johtoon

MASKU. Toisen kauden varsinaissuomalainen kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa on valittu Perussuomalaisten Naisten puheenjohtajaksi. Valinta suoritettiin Seinäjoella lauantaina 25. marraskuuta pidetyssä syyskokouksessa. Edellinen puheenjohtaja Marja-Leena Leppänen johti perusnaisia lähes 20 vuoden ajan.

Elomaa on kiitollinen valinnastaan ja ottaa uuden luottamustehtävän innolla vastaan.

– On suuri kunnia olla Perussuomalaisten naisjärjestön uusi puheenjohtaja ja jatkaa Leppäsen ansiokasta työtä, toteaa Elomaa.

Elomaan tavoite on nostaa esille naisten asioita puolueen toiminnassa ja päivän politiikassa. Lisäksi tarkoitus on kehittää ja kasvattaa Perusnaisten toimintaa tehostamalla yhteistyötä ja vahvistamalla viestintää.

– Perussuomalaiset nähdään usein ukkopuolueena, mutta meillä on paljon vahvoja naisia mukana toiminnassa, huomauttaa Elomaa.

Tästä esimerkkeinä eduskuntaryhmän puheenjohtaja, puoluesihteeri sekä presidenttiehdokas ja varapuheenjohtaja. Myös puolueen kuntakentän luottamustehtävissä toimii paljon naisia.

Perusnaiset nostavat tikunnokkaan juuri naisille tärkeitä asioita kuten esimerkiksi naisten aseman työelämässä tai perhepolitiikkaan liittyviä kysymyksiä. Puolueen naisjärjestöön on liittynyt viime kuukausien aikana useampi sata uutta jäsentä.

– Toiminta on todella hyvässä nosteessa, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, tuore puheenjohtaja sanoo.