Manhattan on Suomen paras K-Supermarket

Kauppias Veli-Pekka Hussi on ylpeä voitosta. Seutusanomien arkistokuva.

LÄNSI-TURKU. K-Ruoka Awards palkitsi 4. marraskuuta toista kertaa Suomen parhaita tuotteita, tekijöitä ja ilmiöitä. Parhaan K-Citymarketin tittelin voitti K-Citymarket Kupittaa ja parhaan K-Supermarketin tittelin K-Supermarket Manhattan. Voittajat selvisivät yleisöäänestyksessä, joka oli käynnissä lokakuussa K-Ruoka.fissä. Yhteensä äänestyksen aikana ääniä annettiin yli 400 000 kappaletta.

Vuoden K-Supermarketin tittelistä kisasi kolme inspiroivaa kauppaa: K-Supermarket Manhattan Turusta, K-Supermarket Mustapekka Helsingistä ja K-Supermarket Mankkaa Espoosta.

K-Supermarket Manhattan voitti äänestyksen selkeällä 42,76 % ääniosuudella (yhteesnä 21 386 ääntä).

– Ihan mahtava tunnelma! Kiitos henkilökunnalle, asiakkaille ja kaikille yhteistyökumppaneille, jotka ovat meitä äänestään. Aiomme jatkaa samalla linjalla, haistelemme trendejä ja koitamme tehdä jokaisesta ostosreissusta elämyksen, iloitsee K-Supermarket Manhattanin kauppias Veli-Pekka Hussi.