Suositut Ilta Sinulle -tilaisuudet jatkuvat Raisiossa

RAISIO. Syksyn ensimmäisessä Ilta Sinulle -tilaisuudessa Raision seurakuntasalissa 4.10. on puhujavieraana mielenkiintoisen elämänpolun kulkenut kirjailija, TM Riitta Lemmetyinen, joka on aikaisemmin elänyt nunnana Saksassa, Evankelisten Maria-sisarten luostarissa, jossa hän kertoo kokeneensa jatkuvaa riittämättömyyden tunnetta:

– Eikö uskon pitäisi tuoda elämään iloa ja rauhaa? Miksi se toisinaan ajaa ihmismielen ahtaalle? hän kysyy.

Luostarista poislähdön jälkeen nuoren nunnan elämä oli täysin nollilla. Tulevaisuuden ja toivon näköalat olivat vähissä, mutta onneksi siitä alkoi tie menneisyyden kivuista uuteen iloon. Nyt Lemmetyinen toimii kouluttajana Akasia-säätiössä, jonka toiminta on opetus-, sananjulistus- ja sielunhoitotyötä yhteistyössä seurakuntien ja järjestöjen kanssa.

Illassa etsitään yhdessä vastausta siihen, missä ovat avaimet uskoniloon ja rauhaan.
Lemmetyinen on kirjoittanut useita kirjoja, joita on mahdollisuus ostaa tilaisuuden yhteydessä.

– Ilta Sinulle on kaikille avoin illanvietto, jossa käy eri-ikäisiä ihmisiä, ja jonka aikana on mahdollisuus tavata tuttuja ja tutustua muihin mukanaolijoihin. Iltoja järjestetään muutaman kerran vuodessa. Niiden ohjelmaan kuuluu musiikkia, mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä myös herkullinen iltapala ja mukavaa yhdessäoloa, joka jatkuu joskus pitkäänkin tuttuja tavaten ja muihin illanviettäjiin tutustuen, kuvailee Raision seurakunnan tiedottaja Anne-Sophie Kajander.

Illat ovat täyttäneet seurakuntasalin kerta toisensa jälkeen yli 200 osallistujalla. Iltojen järjestelyistä vastaa seurakuntalaisten vapaaehtoistiimi ja niihin on vapaa pääsy.