Naantalin terveyskeskuksen potilastietojärjestelmässä käyttökatkos torstaina

NAANTALI. Naantalin terveyskeskuksen potilastietojärjestelmän verkkopalvelimia päivitetään torstaina 14.9.2017 klo 16–20 välisenä aikana, päivityksen aikana potilaskertomustiedot ovat käytettävissä vain toissijaisen potilastietojärjestelmän kautta.

Terveyskeskuksen iltapäivystys toimii 14.9.2017 normaalisti klo 16–20 välisenä aikana.
Iltapäivystystä tarvitsevien asiakkaiden toivotaan soittamaan terveyskeskukseen hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arviota varten numeroon 02-4362760. Terveyskeskus on varautunut hoitamaan osan välitöntä apua tarvitsemattomista yhteydenottajista perjantaina 15.9.2017.

Tilanteissa, joissa tarvitaan sairaankuljetusta, soitetaan normaalisti hätäkeskukseen numeroon 112.

Naantalin kaupunki pahoittelee päivityksestä aiheutuvaa haittaa.