Kaarinan Mökki Gallerian syyskuun valloittaa Intuitive Interface -näyttely

Kuvataiteilija Paul Krispijnin Intuitive Interface -näyttely on esillä Mökki Galleriassa, Kaarinassa 30. syyskuuta asti. Kuvassa Krispijnin teos Monkey see, monkey do.

KUVATAIDE. Kuvataiteilija Paul Krispijnin Intuitive Interface -näyttely on esillä Mökki Galleriassa, Kaarinassa 30. syyskuuta asti.

– Maalatessani pääsen flow-tilaan, jossa energia ja inspiraatio toimivat intuitiivisesti. Se on kuin tanssimista – liike tulee luonnollisesti pulssia, rytmiä ja tunteita seuraamalla. Teosteni visuaaliset elämykset rakentuvat luonnollisista muodoista ja väreistä, jotka ovat läsnä ympäröivässä elämässämme ja ihmisten laajassa tunneskaalassa, Krispijn toteaa.

Paul Krispijn työskentelee sekatekniikoin; akryylimaaleilla, vesiväreillä, lyijykynällä, pastelliväreillä, digitaalisilla vektoreilla sekä valokuvan keinoin. Hänen töitään on aiemmin ollut esillä muun muassa Brinkkalan talon Ullakkogalleriassa sekä ravintola Sergio’sissa Turussa. Kaarinaan hän on tuonut näytille pääasiassa uusimpia maalauksiaan canvas-kankaalle.

Krispijn on Hollannin Den Haagista Suomeen ja Turkuun vuonna 2006 muuttanut kuvataiteilija ja ex-muusikko. Taiteilijan Suomi-kontakti syntyi vuonna 1990, kun hänen rockyhtyeensä Burma Shave esiintyi Down By The Laituri -festivaalilla Turussa. Bändillä oli 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa useita kiertueita laajalti ympäri Eurooppaa.

Kuvataide muodostui Krispijnin pääasialliseksi taidemuodoksi vuodesta 2006 alkaen Suomeen muuton myötä. Alkuperäisiltä ammateiltaan hän on graafinen suunnittelija ja kuvittaja.

Mökki Galleria järjestää taiteilijatapaamisen yhdessä Paul Krispijnin kanssa lauantaina 23. syyskuuta klo 13–16.

TSS