Kesäillan Musiikkihetket soi Paattisilla

SEURAKUNTA. Paattisten kirkossa kuullaan kesällä monipuolinen konserttisarja. Konsertteja on tarjolla joka tiistai-ilta elokuun alkuun saakka.

Kesäillan Musiikkihetket -konserttisarjassa on mukana kaksi saksalaista taiteilijaa: müncheniläinen urkuri ja säveltäjä Jörg Duda (18.7.) sekä Arnstadtin Bach-kirkon urkuri Jörg Reddin (1.8.), jonka konsertti on myös osa Turun Urkujuhlien ohjelmaa.

Musiikkihetket aloittaa 13. kesäkuuta Miika Hakala, baritoni, yhdessä Arttu Selosen, urut, kanssa. 20.6. on urkuvuorossa on Toni Heino.

Vokaaliyhtye Schola Cantorum Aboensis esittää 27.6. gregoriaanisen musiikin helmiä sekä yhtyeen omaa sävellystuotantoa. Mukana on myös saksofonitaiteilija Olli-Pekka Tuomisalo. Pianomusiikkia tarjoilee 4.7. Jukka Juvonen, kun puolestaan 11.7. kuullaan Ilkka Turtan kitaraa.

Heinäkuun 25. päivänä esiintyy nuoremman pianistisukupolven kärkinimiin kuuluva Risto-Matti Marin. Nuoria lahjakkuuksia sarjassa edustavat baritoni Miika Hakala, urkurit Arttu Selonen ja Toni Heino sekä kitaristi Ilkka Turta.

Konserttisarja soi Paattisten kirkossa 1.8. asti joka tiistai klo 19. Kaikkiin sarjan konsertteihin on vapaa pääsy. Kellotapulissa toimiva kahvio on auki puoli tuntia ennen ja jälkeen konsertin.

TSS